Lähde:Youtube

Mies adoptoi kulkukoiran, joka seurasi häntä satoja kilometrejä Gobin aavikolla.

Olemme monta kertaa kuulleet tarinoita koirista ja muista eläimistä, jotka on ihmisten toimesta hylätty ja jätetty yksin. Kulkukoiriakin on nähtävissä maailman kolkissa niin paljon, että sydäntä särkee. Mutta onneksi on olemassa hyviäkin ihmisiä, jotka uskovat auttamiseen.

Tämä mies juoksi kilpailussa Gobin aavikolla, kun yllättäen hän huomasi saaneensa seuraa. Pieni koira juoksi miehen mukana. Koira ei jättänyt miestä silloinkaan, kun hän laittoin teltan pystyyn ja lepäsi. Lähdettyään taas matkaan, koira oli edelleen miehen kintereillä.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Satojen kilometrien aikana koira olisi voinut mennä omille teilleen milloin tahansa, mutta se pysytteli miehen kannoilla. Kisan jälkeen mies päätti ottaa Gobiksi nimeämänsä koiran mukaansa Iso-Britanniaan. Kiinan karanteenissa koira oli kuitenkin kadonnut. Mies lensi välittömästi takaisin Kiinaan etsimään koiraansa satojen ihmisten voimin.

Kymmenen päivän jälkeen koira löytyi. Nyt Gobi on Iso-Britanniassa miehen perheen luona ja elää uskomattoman hyvää elämää!

Katso ihana video Gobista alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliTämä mikro-mini kissa oli vain kynsilakkapullon kokoinen syntyessään – katso sen tarina!
Seuraava artikkeliLemmikit osaavat olla hyvin dramaattisia! – Katso mahtavat ilmeet!