Lähde:Youtube

Mies aloitti olutdieetin – pudotti 10 kiloa!

Pääsiäisen aikaan pitäisi aloittaa paasto, jos ollaan oikein kunnollisia kristittyjä. Paaston aikaan kukin toimii niin kuin toimii, jotkut jatkavat syömistä normaaliin tapaan ja toiset elävät vedellä. Eräässäkin maassa munkit elävät vedellä ja oluella – tämä tapa innosti erästä amerikkalaista miestä kokeilemaan olutpaastoa.

Olutpaasto voi kuulostaa siltä, että ollaan jännissä enemmän kuin laki sallii. Suomalaisille se tuskin tuottaisi sen kummempia hikoiluja, mutta kännissä kukkumisesta tässä ei kuitenkaan ole kyse. Kyse on nimittäin vain siitä, että oluessa oleva hiiva aiheuttaa erilaisia terveysvaikutuksia. Koska mies juo paaston aikana vettä, hänelle ei tule nestehukka, eikä alkoholi aiheuta humalaa.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Mies juo päivässä 4 suurta olutta sekä kunnolla vettä. Hän kertoo, että muutaman päivän ajan oli hyvin ikävää joutua juoksemaan vessassa kahden tunnin välein, myös keskellä yötä. Paaston loputtua hän oli kuitenkin onnistunut pudottamaan jopa huimat 10 kiloa ja sanoo, että tuntuu hyvältä. Hän kuitenkin odottaa innolla kunnollisen aterian syömistä.

Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun