Lähde:Youtube

Mies ei ole maksanut vuokraa 22 vuoteen – asuu hiekkalinnassa!

Jokainen meistä joko maksaa vuokraa tai oman kodin lainanlyhennystä joka kuukausi. Aina pitää varmistaa, että vuokra on maksettu ajoissa ja että katto pysyy pään päällä. Vuokra voi kuitenkin joissakin kaupungeissa olla aivan kuin toisesta universumista.

Rio de Janeirossa, Brasiliassa, monet vuokrat ovat paljon korkeampia kuin keskimääräinen tulo. Monilla ei siis ole varaa asua kunnollisessa asunnossa, ja slummeissa asuvat kokevat paljon murtovarkauksia jatkuvasti. Tämä mies keksikin melkoisen oivan ratkaisun.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Marcio lähti omasta asunnostaan 22 vuotta sitten ja on siitä asti asunut rannoilla. Nyt hän asuu hiekkalinnassa. Asunto on vain 3 neliömetriä, mutta hän pitää siellä sadetta eikä maksa vuokraa. Hän myy käytettyjä kirjoja saadakseen rahaa ruokaan. Hän maksaa vessan ja suihkun käyttämisestä paloasemalla tien toisella puolella ja kokkaa kannettavalla hellalla.

Vaikka Marcio sanoo olevansa yksinäinen silloin tällöin, hän on onnellinen valitsemansa elämäntyylin kanssa. Eipähän tarvitse maksaa vuokraa kuukausittain!

Katso uskomaton viedeo alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliBrutaalin rehelliset kuvat äitiydestä – osaatko samaistua?
Seuraava artikkeliOlisitko itse keksinyt tehdä näin? – Katso kuvasarja!