Lähde:Youtube


Mies heitti koripallon koriin lentokoneesta – melkoinen osuma!

Olemme jo muutamia kertoja nähneet melkoisen upeita temppuja koripalloilla tehtynä. Muutamat ihmiset osaavat heittää koripallon koriin vaikka silmät suljettuna ja takaperin. Mutta kuinka monet osaavat tehdä sen liikkuvasta lentokoneesta käsin? Varmasti vain yksi miljoonasta!

Tällä melkoisen upealla alla olevalla videolla näemme Bull Bullardin, joka on tunnettu uskomattomista koripallotempuistaan. Tällä kertaa hän päätti valmistautua erääseen esitykseen heittämällä koripallon koriin liikkuvasta lentokoneesta käsin.

Se ei ole yhtä helppoa, kuin miltä se kuulostaa. Nimittäin palloilijan tulee ottaa huomioon paitsi etäisyys, myös tuuli. Tämä video kuitenkin todistaa, että Bullard on todellakin koripallon velho! Video on kuvattu lentokoneesta käsin ja näemme, kuinka mies valmistautuu heittoon. Kohta kori onkin käsillä ja mies heittää pallon kohti koria, ja sinnehän se sujahtaa sukkana sisään!

- ILMOITUS -


Tällainen taito on kultaakin kalliimpi, sillä kukapa ei haluaisi tällaista taitajaa omaan koripallojoukkueeseensa mukaan! Ei taida maasta 3 pisteen korin heittäminen tuntua missään.

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun