Lähde:Youtube

Mies hyppäsi alasti Toronton haiakvaarioon – nauroi uidessaan!

Maailmaan mahtuu monia ihmisiä, joilla ei ole kaikki kotona. Youtubekin on täynnä videoita ihmisistä, jotka harjoittavat tyhmiä tempauksia, kuten matkustavat junan katolla tai auton konepellillä. Tällä kertaa näemme miehen, joka on päättänyt uida haiden kanssa.

Lokakuun 13. päivä Kanadan Toronton Ripley’s Aquariumissa sattui hyvin vaarallinen, pelottava ja tyhmä tilanne. Eräs mies osti lipun ja vaelsi sisään kohti haiakvaariota myöhään illalla. Hän riisuutui kokonaan alasti ja hyppäsi sitten haiakvaarioon. Mies ui rauhallisesti ja rentoutuneesti altaassa haiden seassa, naureskellen silloin tällöin.

Vartijat yrittivät saada häntä tulemaan pois, mutta mies vain kiipesi akvaarion reunalle ja hyppäsi takaisin veteen. Muutamassa minuutissa hän oli kuitenkin kiivennyt pois vedestä, jolloin eräs nainen toi hänelle hänen vaatteensa ja he lähtivät akvaariosta.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Akvaarion johtajien mukaan miehelle, yleisölle eikä eläimille ei sattunut mitään, mutta he pelkäsivät, että olisivat joutuneet todistamaan miehen kuolemaa.

Sama mies oli aikaisemmin illalla aiheuttanut häiriötä eräässä ravintolassa, ja poliisi etsii nyt miestä.

Katso hurja video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun