Lähde:Youtube

Mies johdattaa kolme hevosta areenalle ja laittaa pystyyn niin uskomattoman shown, ettemme voi lopettaa katsomista!

Monet kouluttavat omia koiriaan tekemään vaikka minkälaisia temppuja. Hieman harvemmat kuitenkaan osaavat kouluttaa hevosia tekemään temppuja. Tällä videolla tapaamme ranskalaisen Frederic Pignonin, joka on kuitenkin kouluttanut kolme suurta friisiläishevosta tanssimaan kanssaan. 

Friisiläishevoset ovat kauniita, mustia hevosia, joita käytetään usein näytöksissä. Ne ovat hyvin näyttäviä kiiltävine mustine turkkeineen ja pitkine ja paksuine harjoineen ja häntineen. Tällä alla olevalla videolla näemme upean esityksen, jossa kolme friisiläishevosta tanssivat hevoskouluttajan kanssa.

Video on niin henkeäsalpaava, ettemme saa silmiämme irti! Videolla Frederick aloittaa ensin yhden hevosen kanssa. Hevonen seuraa miestä kuin koira. Kohta toinen musta hevonen liittyy joukkoon ja pian kolmaskin hevonen. Yhdelläkään hevosella ei ole suitsia eikä riimua, vaan mis hallitsee niitä täysin ruumiinkielellään ja raipallaan. Hevoset kuuntelevat todella auliisti ja tekevät temppuja mielellään.

- ILMOITUS -


Tällaista uskomattomuutta pääsee harvoin näkemään livenä, mutta onneksi tämä video päästää meidät melko lähelle todellisuutta!

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun