Lähde:Youtube

Mies joi 1,3 kiloa hunajaa neljässä minuutissa!

Maailma on täynnä hurjapäitä, jotka ovat lähestulkoon ammattilaisia omalla alallaan. Matt Stonie on tullut tutuksi ruokien hurjapäänä YouTubessa. Olemme tutustuneet hänen tempauksiinsa, joissa hän ahmii 100 ribsiä alle tunnissa, ja toiseen, jossa hän ahtaa 100 paahtoleipää suuhunsa. Nyt on hunajan vuoro. 

Matt Stonie on YouTube -kanavan omistaja, joka on niittänyt mainetta ahmimalla erilaisia ruokia hurjia määriä. Tällä kertaa vuorossa on hunaja. Mattin tarkoituksena on juoda 1,3 kiloa hunajaa, joka sisältää siis melkein 4000 kaloria, joka on kahden kokonaisen päivän kalorimäärä aikuiselle.

Videolla Matt aloittaa ensin pienellä sponsoroidulla mainoksella, jonka jälkeen hän aloittaa hunajan juomisen. Ensimmäinen pullo hunajaa menee alas noin 2 minuutissa, jonka jälkeen hän jatkaa seuraavaan pulloon. Sokerinen juoma näyttää tekevän tiukkaa, mutta hän onnistuu kuitenkin kaatamaan hunajan kurkkuunsa noin neljässä minuutissa.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Lopussa Matt sanoo, että ei se niin tiukkaa tehnytkään. Hän kertoi videon alussa, että vaikka tätä ei pitäisi kokeilla kotona, hänelle ei tapahtunut mitään pahaa, vaikka olikin pahoinvoiva loppupäivän.

Katso video alta!

Osallistu keskusteluun