Lähde:Youtube

Mies kosketti ruutua vakoilumuseossa – lensi säikähdyksestä selälleen!

Museoita on näemmä jokaiselle. Paitsi tavallisia museoita, on olemassa lisäksi seksimuseo New Yorkissa, ja näemmä vakoilumuseo Washingtonissa. 

Museossa on näytteillä ruutu, jota saa koskettaa omalla vastuullaan. Ruutu näyttää aivan altaan seinämältä, jossa ui suuria valkohaita. Hait uivat aivan ruudun vierestä.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Eräs museon vierailijoista oli rohkealla tuulella, ja päätti koskettaa ruutua. Mies naputteli ruutua varovasti, mutta mitään ei tapahtunut. Muutaman naputuksen jälkeen tapahtui kuitenkin jotain sellaista, joka saa meiltä kaikilta pissan lirahtamaan housuun, ja miehellä taisi itselläänkin käydä niin.

Parin napautuksen jälkeen valkohai yllättäen hyökkää miestä kohti nopeasti ja niin, että ruutukin menee muka säröille. Erikoisefekti on niin todenmukainen ja vaikuttava, että mies itsekin lennähtää säikähdyksestä selälleen, kirjaimellisesti. Täällä toimituksessakin lirahti pissa penkille, kun mokoma hai noin pelästytti. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka moni oikeasti hain liikkeitä pelästyy. Videon kuvaajaltakin pääsi pieni äännähdys, eikä suotta, nimittäin oli efekti melkoisen yllättävä!

Katso video alta ja jaa kaverille, jonka haluat säikäyttää!

Osallistu keskusteluun