Lähde:Youtube

LÄHDEViral Hog

Mies kuulostaa aivan hälytysajoneuvolta – uskomaton suoritus!

Ihmiset oppivat ja opettelevat uskomattomia taitoja. Ihmiskeho pystyy jos jonkinlaisiin temppuihin, kun niitä vain jaksaa opetella. Tapasimme muinoin muun muassa Sofien, joka ampuu jaloillaan nuolia. Tällä kertaa tapaamme hälytysajoneuvolta kuulostavan miehen. 

Imitoiminen on yksi taidoista, joka on maailman vaikempia oppia. Se vie paljon kärsivällisyyttä ja aikaa. Maailman parhaat imitoijat pystyvät imitoimaan kymmeniä eri ihmisiä aivan täydellisesti, mutta kuinka moni osaa imitoida autoja?

Tällä alla olevalla videolla näemme miehen, joka on oppinut imitoimaan hälytysajoneuvoa. Hän kertoo videolla, että on harjoitellut tätä taitoa jo viisi vuotta, ja nyt hän esittää sen videolla koko maailmalle. Vaikka video on lyhyt, se on sitäkin viihdyttävämpi. Tämä uskomaton suoritus saa sinutkin varmasti sanomaan ”wau!”, sillä kaveri todellakin kuulostaa aivan hälytysajoneuvolta.

- ILMOITUS -


Ei tosiaan ole ihmekään, että tämän taidon opetteluun on vierähtänyt viisi vuotta. Melkoisen taidokasta menoa tältä hepulta!

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun