Lähde:Youtube


Mies kuvaa ukkosmyrskyä, mutta todistaakin elämänsä pelottavinta hetkeä.

Ukkosmyrskyt ovat melkoisen upeita, vaikka ne saattavat olla hieman pelottaviakin. Monet pitävät ukkosmyrskyn äänistä, mutta ulkona liikkuessa kannattaa olla varovainen. Olet varmasti kuullut, että korkeita paikkoja ja vettä tulisi välttää ukkosella, ja sateenvarjoa ei tule avata. 

Kun 38-vuotias Daniel Modøl meni ulos kuvaamaan ukkosmyrskyä kodissaan Norjassa, hän kuvasikin elämänsä pelottavimman hetken. Hän oli turvallisesti omalla terassillaan Gjerstadissa, Aust-Agderissa, Norjassa, ja kuvasi ihmeellisiä salamoita, kun ne valottivat taivasta. Luonto oli kuitenkin suunnitellut jotain muuta.

Yllättäen salama iski hänen terassinsa nurkkaan noin 5 metrin päähän hänestä. Hän ei saanut itse salamaa videolle, mutta hän kuvasi, miltä piha näytti salaman iskun jälkeen. Daniel päätti mennä sisälle myrskyn ajaksi tämän huiman kohtauksen jälkeen, ja hän huomasi paljon palamisjälkiä asuntonsa elektroniikkapiuhoissa. Modeemi oli lisäksi palanut. Melko pieni hinta maksettavaksi siitä, että henki kuitenkin säästyi!

- ILMOITUS -


Videolla nähdään uskomaton salaman iskun aiheuttama kraateri, ja likainen terassi mullan ja maan lenneltyä ympäriinsä. Katso huima video alta ja ole varovainen seuraavassa myrskyssä!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun