Lähde:Youtube


Mies leikkautti partansa monen vuoden jälkeen – vaimo lähestulkoon itku kurkussa!

Rachel Ray -show on hyvin tunnettu ja suosittu show Yhdysvalloissa. Tällä kertaa Rachel on ottanut muodonmuutokseensa Kyan Douglasin, joka ei ole leikkauttanut partansa hyvin pitkään aikaan. Hiuksetkin ovat kasvaneet melkoiseen mittaan. 

Kyan pääsee Elainen käsittelyyn. Elaine omistaa Miamissa sijaitsevan RazzleDazzle parturin, jossa parturoijat ovat 80% naisia. He kulkevat liikkeessä korseteissa ja tarjoilevat miehille vodkashotteja samalla, kun nämä nauttivat hiusten- ja parranleikkuustaan.

Elainen parturi on yksi kuuluisimmista, ja Kyan onkin onnekas päästessään hänen taitavien sormiensa käsittelyyn. Alussa Kyan näyttää hyvin ujolta, maalta kotoisin olevalta herrasmieheltä. Muodonmuutos, joka saksilla ja parranajokoneella saadaan, on aivan uskomaton. Vaimokaan ei meinaa tunnistaa omaa puolisoaan, sillä näky on todella tyrmäävä. Kyanista tuli heti aivan kuin toinen mies! Hänen asenteensakin vaikuttaa täysin erilaiselta. Kyan pitää itsekin uudesta lookistaan niin paljon, että itku ei ole kaukana. Kotiin päästyään molemmat ovat taineet nauttia toistensa seurasta täysin rinnoin.

- ILMOITUS -


Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun