Lähde:Youtube


Mies matkasi Singaporesta Tanskaan kävellen – halusi vierailla tanskalaisessa ravintolassa!

Onko kaupungin lempiravintolaasi liian pitkältä tuntuva matka? Ei Alexille, sillä hän matkaa vaikka maailman halki päästäkseen hyvään ravintolaan. Singaporessa asuva Alex Adamson teki huikean matkan vain päästäkseen maailman parhaaksi äänestettyyn ravintolaan.

Tanskassa sijaitseva Noma sai Adamsonin huomion heidän ystäviensä kanssa, ja päättivät tehdä pöytävarauksen. Adamson asuu Singaporessa, eli hyvin kaukana kyseisestä ravintolasta, joten hän heitti vitsillä, että on valmis jopa kävelemään sinne.

Se ei kuitenkaan jäänyt vitsiksi, vaan Adamson tarttui tuumasta toimeen ja matkasi halki 18 maan maateitse kohti Nomaa. Videolla Adamson näyttää ja kertoo lyhyesti pätkiä matkanteostaan, ruuastaan, yöpaikoistaan ja uusista ystävistään.

- ILMOITUS -


Video on toteutettu yksinkertaisesti lyhyitä klippejä kerrallaan hauskan musiikin soidessa taustalla, niin että hänen reissuaan on todella miellyttävää seurata.

Uskomaton matka sisältää mm. Trans-Siberian junareitin Pekingistä Moskovaan saakka, Kiinan, Mongolian ja Venäjän läpi.

Kolmen kuukauden reissun jälkeen Adamson pääsee kohteeseensa Tanskassa ja hän ystävineen pääsee vihdoin pitkän odottamisen jälkeen Noma-ravintolaan. Adamson kertoo, että ateria oli niin hyvä, että se oli täysin matkan arvoinen.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun