Lähde:Youtube


Mies rakensi itselleen hobittitalon! Maksoi vain £4000!

Olemme vuosien varrella törmänneet hyvinkin kummallisiin koteihin. Jotkut ovat hyvin suuria monellä kymmenellä huoneella varustettuja ja moderneja koteja. Toiset ovat minikoteja, joissa on noin 10 neliötä, mutta ne on saatu käytettyä mitä tehokkaimmalla tavalla.

Tällä kertaa tapaamme Etelä-Walesissa asuvan Kris Harborin. Kris osti pienen palan maata eBaystä ja päätti rakentaa itselleen kodin. Hän rakensi sen melkoisen vanhalla mallilla käyttäen hirsipuita ja täyteainetta. Koti maksoi Krisille yhteensä noin £4000. Hänellä on kuitenkin juoksevaa vettä ja sähköt paikallaan, joten ihan alkeellisesti hänen ei tarvitse asua.

Kris sanoo halunneensa rakentaa oman pienen talonsa siksi, että kaikki vuokraan sähköön, vakuutuksiin ja muuhun menevä rahasumma oli suuri. Hän ei halunnut tehdä töitä vain maksaakseen laskuja, vaan oikeasti elää elämäänsä, sosialisoitua ja harrastaa.

- ILMOITUS -


Emme voi tosiaankaan oll tällaiselle päätökselle nyreitä! Ja hänen kotinsa on kuin onkin hyvin kaunis hobittikoti! Inspiraatiota sinullekin?

Katso upea video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun