Lähde:Youtube

Mies ratkaisee 3 Ruubikin kuutiota silmät sidottuna – onko hän tästä maailmasta?

Televisiossa pyörii tällä hetkellä monta erilaista ohjelmaa, jossa ihmiset saavat esitellä omia taitojaan. Ohjelmia on aina laulukisoista tanssikisoihin, ja tietysti on myös X Factor ja muut ohjelmat, joissa saa esitellä ihan mitä tahansa taitoja. Näissä ohjelmissa nähdäänkin vaikka minkälaisia esityksiä, emmekä voi olla hämmästelemättä niitä.

Tällä kertaa tapaamme Romaniasta kotoisin olevan herrasmiehen, joka on tullut lavalle esittämään älykkyyttään. Hän nimittäin on päättänyt ratkaista 3 Ruubikin kuutiota silmät sidottuina. Ruubikin kuutioita on vaikea ratkaista, ja vain kaikista älykkäimmät onnistuvat siinä. Mutta jotkut ovat näemmä niin älykkäitä, että he ratkaisevat ne vaikka silmät sidottuna.

Mies alkaa hommiin ja ratkaisee kaksi kuutiota nopeasti, tuomareiden ja yleisön hämmästellessä. Kolmannen kuution mies ratkaisee silmät sidottuna ja yhdellä kädellä! Tämä on esitys, jota ei takuulla ihan helposti unoda. Tämä oli sekä viihdyttävää, että hämmästyttävää. Simon sanookin lopuksi, ettei usko miehen edes olevan tältä planeetalta.

- ILMOITUS -


Katso taidokas video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun