Lähde:Youtube

Mies roikkui New Yorkin metron ovien ulkopuolella – mitä ihmettä hänen päässään liikkuu?

Meitä on moneen junaan – kirjaimellisesti. Suurkaupungeissa liikutaan usein metrojunilla. New Yorkin kaupungissa metrolla liikuu noin 8 miljoonaa ihmistä päivittäin. Ei siis ole ihme, että mukaan mahtuu jos jonkinlaista matkustajaa ja vipeltäjää. Joskus näemme niitä omistuisuuksia, ja tässä tulee yksi.

New Yorkin kaupungissa liikutaan usein metrolla, sillä se on paljon nopeampaa ja halvempaa kuin autolla liikkuminen. Manhattanilla ja sitä ympäröivissä kaupunginosissa on yleensä ruuhkaista, joten monet autollisetkin valitsevat mieluummin metron. Metrot täyttyvät joskus hyvinkin täyteen, mutta silti ei pitäisi olla syytä käyttäytyä, kuten tämän videon mies.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tällä alla olevalla videolla näemme varsinaisen uunon. Hän on päättänyt napata kiinni New Yorkin metron ovien karmeista metron seinien ulkopuolella. Kauhistunut junan matkustaja otti videon tapahtuneesta. Video ei kerro, pääsikö mies turvallisesti takaisin maan pinnalle seuraavalla asemalla. Toivomme kuitenkin niin. Toivottavasti hän myös sai rangaistuksen tästä!

Katso huima video alta ja jaa kavereille! Äläkä kokeile kotona!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=MpjLlPeoJSI

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliNämä 10 eläinkuvaa pelastavat päiväsi! – Voiko näin suloista ollakaan!
Seuraava artikkeliTrumpia tervehditään englannissa töykeällä viestillä – mitä mieltä olet tästä?