Lähde:Youtube


Mies sekoittaa sanansa vihkivalojen aikana – morsiamen hysteerinen nauru saa meidätkin hytkymään!

Häät ovat usein monille suurin ja tärkein päivä elämässä. Kaikki haluavatkin siis tehdä hääpäivästään kaikista ikimuistoisimman ja täydellisen. Voisi varmuudella sanoa, että sekä morsiamen että sulhasen pahin pelko on sanojen sotkeminen tai jonkun muun asian pieleen meneminen.

Tällä hauskalla alla olevalla videolla näemme pariskunnan, joka on alttarilla valmiina sanomaan vihkivalansa. On miehen vuoro toistaa valat papin perässä, mutta mies sekoittaa sanansa melkoisen hauskalla tavalla, kun hän sanoo ”I take you as my waffly wife”, mikä suomeksi tarkoittaa käännettynä löysästi ”otan sinut vohvelivaimokseni”.

Morsiamen mielestä tämä on uskomattoman hauskaa, ja hän alkaa nauraa. Naurusta ei kuitenkaan tule loppua lainkaan, vaan naurusta tulee yhä hysteerisempi. Nainen nauraa hulvattoman hauskasti. Mies mumisee, että tämä oli hänen pahin pelkonsa. Morsiamella näyttää ainakin olevan hyvä päivä.

- ILMOITUS -


Mies aloittaa valansa uudestaan, mutta pokka ei pidä kummallakaan, vaan molemmat alkavat nauraa. Onneksi olkoon vain tälle huumorintajuiselle parille!

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun