Lähde:Youtube


Mies suukottelee leijonia aivan kuin kotikissoja – melkoinen Mowgli!

Leijonat ovat viidakon kuninkaita, eikä se ole ihme. Tällaiset suuret kissaeläimet pelottavat jokaita viidakon eläintä, ja ihmisetkään eivät yleensä mielellään taputtele leijonia. Vaikka monet villieläimet saattavat ollakin taputtelun arvoisia, leijonat eivät ehkä kuulu tähän kastiin.

Olemme kuulleet muutamia tarinoita ihmisistä, jotka ovat varsinaisia leijonakuiskaajia (tai villieläinkuiskaajia). Jokin aika sitten näimme naisen, joka kasvatti leijonalauman ja kokee olevansa niiden johtaja. Tällä kertaa tapaamme toisen leijonakuiskaajan, ukrainalaisen Oleg Zubkovin.

Oleg Zubkov omistaa eläintarhn Ukrainassa, ja monet ihmiset tulevat ulkomailta asti katsomaan näitä villejä, mutta lempeitä kissoja. Tällä alla olevalla videolla näemme Olegin maassa leijonien kanssa. Hän suukottelee leijonaa kuonolle ja rapsuttelee sen mahaa aivan kuin kotikissaa. Leijona nauttii täysin siemauksin!

- ILMOITUS -


Olegin ystävät sanovatkin, että tämä mies rakastaa eläimiä koko sydämestään – ja eläimet rakastavat häntä! Se on melkoisen selvää ainakin tältä videolta, nimittäin tämä on suhteellisen harvinainen näky.

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun