Lähde:Youtube

Mies teki 5400 pallosta koiralleen pallomeren – onnellinen koira!

Näimme pari päivää sitten videon, jossa koira odotti kuistilla tennispalloja. Ja niitä virtasikin kuistille toinen toisensa perään. Luulimme, että siinä oli maailman onnellisin koira, mutta olimme väärässä. Maailman onnellisin koira on nimittäin tässä.

Monet ovat jo kuulleet, että yhdysvaltalainen Toy’s R Us -lelukauppa on konkursissa. Tämä mies kuitenkin osti kyseisen lelukaupan tyhjennysmyynnistä hyvin halvalla 5400 pallomeren palloa. Ja mitä hän teki sillä? Hän teki siitä koiralleen pallomeren. Hän levitti pallot talonsa käytävälle, ja tässä näemme lopputuloksen.

Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka tämä ihana koira juoksee innoissaan ympäri pallomerta. Se sukeltelee palloihin, hyppää pallomereen ja kaivautuu palloihin kuin myyrä. Tässä on todellakin maailman onnellisin koira! Tälle onnellisuudelle ei voi olla hymyilemättä, sillä niin hauskaa koiralla on.

- ILMOITUS -


Toivoisimme varmaan kaikki, että voisimme ostaa koirallemme yli 5000 palloa. Tässä nimittäin riittää hauskuutta koiralle päivätolkulla. Mahtaako koskaan käydä vanhaksi?

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun