Lähde:Youtube


Mies teki katoamistempun linnulleen – lintu kauhistui tosissaan!

Olemme nähneet jo muutamaan otteeseen taikatempun, joka tehdään koirille ja kissoille. Niiden omistajat menevät lakanan taakse, vetävät lakanan pään yli ja juoksevat viereiseen huoneeseen lakanan pudotessa maahan. Monet koirat ja kissat ovat olleet hyvin ällistyneitä. Mutta mitä lintu sanoo?

Voisi luulle helposti, ettei lintuja paljon kiinnosta ihmisten kommellukset. Tai että ne eivät olisi kovinkaan hellyyttä kaipaavia. Tämä ei kuitenkaan voisi olla kauempana totuudesta. Tällä ihanalla alla olevalla videolla näemme, kuinka paljon lintu voi ihmisestään välittää.

Tällä videolla kakadun omistaja tekee taikatempun sille. Kun mies juoksee toiseen huoneeseen ja “katoaa” lakanan takaa, lintu menee aivan hämilleen. Se kaakattaa ja räpyttelee siipiään huolissaan. Sitten se alkaa juosta edestakaisin sohvan selkänojalla. Lintuparka luuli omistajansa oikeasti kadonneen.

- ILMOITUS -


Onneksi mies tuli kohta takaisin ja rauhoitteli lintuaan silityksillä. Lintu oli hyvillään saadessaan omistajansa takaisin taikatempun jälkeen. Suloinen lintu se onkin!

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun