Lähde:Youtube


Mies tuli tankkaamaan ostoskärryään – melkoinen näky!

Liikenteessä törmää vaikka minkälaisiin vipeltäjiin. Olemme nähneet esimerkiksi leluauton, joka on laitettu kulkemaan moottorilla. Tällä kertaa näemme ostoskärryn, johon on liitetty isommat pyörät ja moottori. Onkohan tämä ihan lakipykälien mukainen?

Amerikassa tapahtuu vaikka mitä, ja näkyjä on onneksi onnettu tallentamaan videolle Tällä kertaa näemme miehen, joka on keksinyt hienon tavan säästää bensaa, mutta silti kulkea paikasta toiseen hienosti. Emme tosin tiedä, onko DMV hyväksynyt tämän masiinan tien päälle.

Tällä alla olevalla videolla näemme miehen, joka on ajanut bensa-asemalle ostoskärryllä. Jos tätä ei olisi saatu videolle, sitä ei takuulla uskoisi! Mies todellakin istuu ostoskärryssä ja ajelee sivustakatsojan kuvaamana pois ostoskärryllään. Melkoisen landepaukku veto! Mutta jokseenkin nerokas. Kyllähän tuolla kelpaa ajella.

- ILMOITUS -


Monet keksivät vimpaimia, jotka kulkevat moottorilla. Niitä ei kaikkia tosin hyväksytä tien päälle virallisesti, koska ne eivät ole turvallisia. Tämä vekotin taitaa kuulua siihen kategoriaan.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun