Lähde:Youtube

Mies yrittää 84 kilon penkkipunnerrusta – pieraisee kesken kaiken hyvin äänekkäästi!

Jokaisen pahin painajainen taitaa olla julkisella paikalla pieraiseminen. Tai ainakin naisille se voi olla painajaismaista, vaikka miehet ehkä nauravatkin sille aivan vääränä, kuten tältä videolta voimme nähdä.

Urheillessa sattuu ja tapahtuu, ja itse kukin on saattanut päästää pienen leijan punnertaessaan tai nostaessaan suurta painoa. Mutta jos olet ollut onnekas, kukaan ei ole kuullut pientä rupsahdusta. Tällä videolla nähtävällä kaverilla ei käynyt ihan niin hyvä onni.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tällä hupaisalla alla olevalla videolla näemme kolmen kaveruksen joukon, jotka ovat lyöneet vetoa $20 siitä, saako penkillä istuva mies penkkipunnerrettua 84 kiloa. Mies aloittaa itsevarmasti, nostaen painon tangolta kaverinsa avulla. Kun on aika työntää paino takaisin ylös, mieheltä pääsee aivan jäätävän kokoinen pieru! Kaverit eivät voi pidätellä nauruaan, vaan he repeävät nauramaan niin äänekkäästi, että koko sali takuulla käntyi katsomaan. Mies ei saanut enää pidettyä edes kameraa suorassa. Mahtoi nolottaa, tai sitten ei!

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliEmme saa tarpeeksemme Lucas-hämähäkistä! Katso uusi video!
Seuraava artikkeliPoliisilla erikoinen päivä – pysäytti liikenteessä olleen törmäilyauton