Lähde:Youtube

Miljoonia Orbeez -palloja takapihalle – hulvatonta menoa!

Yhdysvaltalainen MrBeast Youtube -kanava perustuu erilaisille yliampuville tempuille mitkä he kuvaavat ja lataavat Youtubeen.

Tällä videolla miehet tekivät todella kalliin ja suuren tempauksen, nimittäin heittivät koko omakotitalon takapihan täyteen Orbeez-palloja. Talo kuitenkin onneksi kuului yhdelle ryhmän jäsenistä.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Orbeez- pallot ovat pieniä palloja, jotka joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, voivat kasvaa jopa 100 kertaisiksi kokoonsa nähden.Orbeez-pallojen rakenne on siis verrattavissa siihen materiaaliin, jota on esimerkiksi vaippojen tai terveyssiteiden sisällä, jotka imevät kosteutta.

MrBeastin kanavalle ladatiin video, jossa he täyttivät pihan jopa 100,000,000 Orbeez-pallolla. Palloja oli uima-altaassa sekä pihalla maassa ja he odottivat kunnes sataisi, jotta pallot kasvaisivat suuremmiksi.

Videossa nähdään kuinka uima-allas on täynnä Orbeez-palloja ja miehet keksivät mitä kummallisimpia tapoja leikkiä niillä. He mm. heittävät altaaseen räjähteitä, uivat niissä, heittelevät niitä ja jopa yrittävät syödä niitä. Touhuilu näyttää todella hauskalta kokeilla, mutta niiden siivoaminen takapihalta on varmastikin aika suuri projekti. Sitä ei kuitenkaan videolla näytetä, vaikka moni siitä kysyikin, että miten he tämän siivosivat.

Osallistu keskusteluun