Lähde:Youtube

Millä keinolla saat takuulla turpaan Suomen eri kunnissa? Katso hauska video!

Se on jo jossain määrin tunnettua, että Suomen maalla saattaa saada turpaan grillijonossa, jos tulee pienessä tuiskeessa sanottua vääriä asioita. Tälä kertaa Korroosio on tehnyt melkoisen hauskan videon siitä, kuinka Suomen eri kunnissa saa helpoiten turpiin. Emme suosittele kokeilemaan itse!

Korroosio ajeli koko Suomen läpi ja ajokilometrejä kertyi jopa 3000 kilometriä. Tällä videolla on aika osuvasti esitelty, kuinka on mahdollista saada lätty lätisemään esimerkiksi Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Seinäjoella, Turussa, Raumalla, Rovaniemellä, Kuopiossa, Mäntsälässä ja monessa muussa kunnassa.

Helsingissä saattaa videon mukaan saada nyrkistä pelkästään olemalla toisen tiellä (kuten kaupunkilaiset konsanaan), Mäntsälässä voi joutua poimimaan hampaita kadulta, jos kerrot olevasi kotoisin muualta kuin Mäntsälästä ja espoolaiset eivät mielellään kuule Espoon olevan ”kuin Vantaa.”

- ILMOITUS -


Emme osaa sanoa, kuinka totta tämä oikeasti on, mutta ehkä videon katselijoilla olisi antaa jonkinlaista kommenttia? Osuuko tämä video nappiin?

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille joka puolella Suomea!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun