Lähde:Youtube

Mitä mietit suihkussa? Karoliina kuvaa meidän kaikkien suihkuajatukset!

Suihkussa käyminen on lähestulkoon jokapäiväinen riesa ja pakko. Vaikka vuosikausia sitten ainoa vaihtoehto oli saunassa käyminen pari kertaa viikossa, kyllä suihkuun saa kipittää nykyään ainakin kerran päivässä. Mutta on se kumma, miten ihmismieli toimii eri tavalla suihkussa!

Kun suihkuun on vihdoin uskaltautunut kylmästä huolimatta, ei sieltä meinaa haluta lähteä ikinä pois. Lämmin suihku on oikein mukava juttu, ja siellä puoli tuntia seistessä tulee takuulla mietittyä mitä kummallisimpia asioita.

Tällä hulvattomalla alla olevalla videolla Youtube -kanavan omistava Karoliina on kuvannut todella koomisella tavalla suihkuajatuksia. Emme voi olla nauramatta näille hölmöille ajatuksille ja Karoliinan tekemisille. Karoliina miettii muun muassa, että voisiko ohutsuolesta kutoa sukan ja että kuinka paljon räässä oikein on hiilareita. Näemme myös melkoisia muitakin episodeja, jotka eivät varmaan ole kovin kaukana itse kunkaan suihkukokemuksesta. Kuka myöntää sortuneensa tällaiseen toimintaan?

- ILMOITUS -


Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille, joilla menee suihkussa puoli vuotta!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun