Lähde:Youtube

Monsteri alligaattori Floridan golfkentällä – 4,5 metrinen jättiläinen!

Pari vuotta sitten uutisoitiin jättiläismäisestä alligaattorista Floridan golfkentällä. Tämä gaattori oli ilmeisesti tehnyt kotinsa yhteen kentän lammikoista ja päättänyt lähteä jaloittelemaan. Tästä liskosta tulikin yhtäkkiä vaarallinen turistinähtävyys. Ja nyt se on palannut.

Jopa Etelä-Carolinassa nähtiin jokin aika sitten suuri alligaattori tallustelemassa golfkentällä. Ihmettelemmekin, että mikä ihme niitä oikein vetää puoleensa näillä suurilla golfkentillä.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tällä alla olevalla huimalla videolla näemme alligaattorin, joka on taas noussut lammestaan. Golffarit saivat siitä otettua videon, ja emme voi kuin nostaa leukamme lattialta katsoessamme tätä videota. Jättiläinen on 4,5 metriä pitkä ja niin järkyttävän suuri, että sitä voisi luulla dinosaurukseksi. Moni ei varmasti haluaisi jakaa kenttää tällaisen vierailijan kanssa.

Alligaattori ottaa videolla muutami askeleita, ennen kuin se laskeutuu mahalleen makaamaan ja ilmeisesti lepäämään hetkeksi. Onneksi kenellekään ei käynyt mitään ja kaikki ovat turvassa!

Toivottavasti gaattori voidaan siirtää turvallisempiin maisemiin ja pois golfkentältä.

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliKorvaton kolmijalkainen pupu! – Katso mitä suloista omistaja teki!
Seuraava artikkeliLucas -hämähäkki lukee pelottavan sadun – ja me hymyilemme ilosta!