Lähde:Youtube

Morsian pyysi vierailta $1500 per pää häitä varten – jopa Chrissy Teigen vastasi tälle Bridezillalle!

Häiden järjestämisen pitäisi olla hauskaa ja jännittävää aikaa. Häitä vietetään siksi, että se tuo yhteen kaksi ihmistä, jotka rakastavat toisiaan ja jotka haluavat olla yhdessä loppuelämänsä ajan. Tämän Bridezillan häiden suunnittelu kuitenkin päättyi lyhyeen, kun hänen vieraansa eivät aikoneet lahjoittaa hänelle $1500 per henkilö.

Tämä pariskunta oli ollut yhdessä jo 14-vuotiaasta saakka. He menivät kihloihin 18-vuotiaana ja alkoivat suunnitella häitä. Pariskunta kävi samaa koulua ja he ahersivat ahkerasti töissä 2 vuoden ajan ja saivat säästettyä $15 000 häitä varten. Sitten tapahtui jotain kummallista: heidän ”ennustajansa” kertoi heille, että heidän pitäisi mennä naimisiin Aruballa. Tällainen hääpäivä tulisi maksamaan yhteensä $60 000 pariskunnalle, eikä heillä ollut tällaisia varoja.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Sitten nainen keksi idean: pyydetään vierailta häälahjaksi $1500 per henkilö, jotta unelmahäät saadaan suunniteltua. Tämä ei tietysti sopinut kaikkien budjettiin, vaan vain 8 henkilöä lähettivät sekit.

Morsiamella meni pasmat sekaisin ja pariskunta erosi, koska unelmahäitä ei saatu järjestettyä. Morsian sanoi Facebookissa lähtevänsä 2 kuukaudeksi kiertämään maailmaa ja kirosi samalla henkäisyllä perheensä ja ystävänsä.

Katso hupaisa tarina alta ja kurkkaa Chrissy Teigenin vastausta videon alapuolelta!

Ja tässä Chrissy Teigenin vastaus:

Osallistu keskusteluun