Lähde:Youtube

Motoristi päätti urheilla liikennevaloissa – punnerruksia ja vatsalihasliikkeitä!

Urheileminen on hyvin tärkeää monelle, mutta nykyajan elämässä on vaikeaa nipistää aikaa kuntosalilla käymiselle. Niinhän sitä sanotaankin, että sinun pitäisi urheilla aina, kun on luppoaikaa. Tällä alla olevalla videolla näkemämme motoristi tekeekin näemmä juuri näin: hän nimittäin urheilee jopa liikennevaloissa.

Kun urheilet tasaiseen tahtiin ja säännöllisesti, niin näet tuloksia nopeasti. Tämä motoristi ainakin elää näemmä tämä moton mukaan. Hän nimittäin päätti parkata pyöränsä liikennevaloissa ja aloittaa punnertamisen. Hän tarkastaa välillä, että missä vaiheessa valot ovat ja jatkaa sitten urheiluaan. Punnerrusten jälkeen hän aloittaa vatsalihasliikkeet ja heiluttelee takapuoltaan vielä takanaan olevalle autolle (ja kuvaajalle) ennen kuin hän hyppää takaisin pyörän päälle.

Oletamme, että liikennevalojen vaihtumisessa kesti niin kauan, että motoristi päätti käyttää ajan hyväkseen urheilemalla. Emme ihan tiedä, että mikä ihme sai hänet urheilemaan keskellä tietä, mutta käyhän se (ilmeisesti) näinkin.

- ILMOITUS -


Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille! Äläkä kokeile kotona.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun