Lähde:Youtube

Muistatko vielä haukkuvan koiramiehen?

Jokaisella meistä on jokin taito, jota kenelläkään muulla ei ole. Olemme kaikki taitavia jossakin: toiset ovat hyviä musiikin parissa, toiset ovat hyviä piirtämään ja toiset… no, toiset ovat näemmä hyviä haukkumaan kuin koira. Muistatko vielä haukkuvan koiramiehen, jonka video meni viraaliksi 10 vuotta sitten? Hän on täällä taas?

Kymmenisen vuotta sitten Australiassa erästä pariskuntaa haastateltiin liittyen naapuruston aggressiivisiin koiriin. Mies, joka oli haastateltavana, päätti kuitenkin näyttää juuri sen, miltä nämä naapuruston koirat kuulostavat haukkuessaan aggressiivisesti aitojen takaa. Tämä klippi meni vuosia sitten viraaliksi, sillä hän osaa imitoida näitä koiria erittäin hyvin.

Nyt hän on kuitenkin palannut ja australialainen uutiskanava halusi kurkata, mitä miehen elämään kuuluu tänä päivänä. Mies kertoo, että hänet tunnistetaan yhä edelleenkin ostokeskuksissa ja kaupungilla. Joskus hän jopa haukkuu ihmisille ja ottaa videoita heidän kanssaan. Mies näyttää vielä näin 10 vuoden jälkeen, että hän osaa haukkua hienosti edelleenkin.

- ILMOITUS -


Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun