Lähde:Youtube


Musta häämekko – kenelle kelpaisi?

Monille hääpäivä  on yksi koko elämän tärkeimmistä päivistä. Suurin osa morsiamista järjestelee häitä kuukausitolkulla ja häämekkoja kokeillaan päälle pahimmillaan monta kymmentä. Yleensä häämekko on valkoinen perinteen mukaan, mutta tämä morsian on päättänyt jotain aivan muuta.

Vaikka perinteestä poiketaan yhä useammin ja morsiamet saattavat valita hieman väriä mekkoonsa, on tämä kuitenkin melkoisen ennennäkemätöntä. Camilla nimittäin on lähtenyt kauppaan hakemaan itselleen häämekkoa, ja hän valitsi täysin mustan mekon.

Mustaa käytetään hautajaisissa yleensä, mutta ei todellakaan häissä. Häissä halutaan iloisia ja pirteitä värejä, ja Camillan kaveri sanoo, että hän näyttää aivan kummitustalon kuolleelta morsiamelta. Camillan äiti suorastaan kielsi häntä pukemasta tätä mekkoa päälleen. Camilla on kuitenkin päättäväinen ja sanoo rakastavansa tätä mekkoa.

- ILMOITUS -


Ja täytyy myöntää, että mekko on melkoisen kaunis ja sopii tälle neidolle! Hänen tatuointinsa ja musta tukkansa sopivat hienosti tämän mekon kanssa, eikö?

Katso upea mekko videolta alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun