Lähde:Youtube

Muuttomiehille kävi köpelösti – sitä se laiskuus teettää!

Muuttaminen on harvoin kenenkään mielipuuhaa. Kaiken rojun pakkaaminen miljoonaan laatikkoon puhumattakaan suurten huonekalujen siirtämisestä on suorastaan kipu takapuolessa. Monet palkkaavatkin muuttomiehet hommiin, jotka ovat tässä ammattilaisia. Olisi ilmeisesti kannattanut tässäkin tapauksessa.

Muuttaminen ei ole avaruustiedettä: pakkaa tavarat, kuljeta ne PORTAITA myöten tai hissillä alas, pakkaa autoon ja kuskaa uuteen paikkaan. Tällä videolla näemme kuitenkin kaksi Uuno Turhapuroa, jotka päättivät olla hieman näppärämpiä.

Tällä alla olevalla videolla näemme kaksi miestä, jotka ovat päättäneet ujuttaa vaatekaapin maan tasalle toisen kerroksen parvekkeelta käyttämällä köysiä. No, sehän ei mene sitten ihan kuin Strömsössä ja kaappi putoaa maahan kolisten ja paikkuen. Ja tietysti särkyy tuhannen päreiksi.

- ILMOITUS -


Ihmettelemme, että eikö olisi ollut paljon nopeampaa ja helpompaa vain kuljettaa kaappi portaita pitkin alan tämän viritelmän sijaan? Mutta tiedä häntä. Lopputulos ei kuitenkaan varmaan ollut mieluinen.

Katso hauska video alta äläkä tee näin! Ja tietysti jaa kaikille muuttohommissa oleville kavereille.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun