Lähde:Youtube


Naapurin koira on keksinyt hyvän tavan kurkkia aidan yli – katso hulvaton video!

Koirien omistajat tietävät, kuinka hauskaa on katsoa koirien leikkiä. Koirien leikkituokiot ovat yleensä villejä ja mitä suloisinta katseltavaa. Niitä ei häiritse mikään, ja leikkipaikalla ja -ajalla ei ole väliä. 

Tällä alla olevalla videolla pääsemme näkemään erään tanskandogin leikkituokion. Naapuri kuuli eräänä päivänä kummalista ääntä aidan toiselta puolelta. Kun hän näki, mitä oli meneillään, hän purskahti nauruun ja otti kameran esiin.

 

- ILMOITUS -


Tämä tanskandoggi oli nimittäin  keksinyt keinon, jolla se voi kurkkia pihojen poikki kulkevan aidan yli. Tanskandogit ovat todella suuria koiria, mutta tämä aita on jo liian korkea edes niiden kurkkia yli ilman apua.

Tanskandogin perheellä on trampoliini. Koira on ilmeisesti katsonut mallia perheenjäsenistä trampoliinilla, nimittäin koira on opetellut hyppimään sillä, kuten ihminen konsanaan! Koira hyppi näppärästi trampoliinilla, kurkkien näin aidan yli naapurin pihalle. Ei mikään tyhmä koira. Tämä video on katsottu YouTubessa jo yli miljoona kertaa.

Katso alla oleva video ja jaa kavereille, jos se sai sinutkin naurahtamaan!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun