Lähde:Youtube


Naapurin vauva kuoli kuumassa autossa – 11-vuotias kehitti henkiä pelastavan ratkaisun!

Kautta maailman eräs asia on hyvin ongelmallinen ja vaarallinen: kuuma auto. Monet lasten ja eläinten vanhemmat jättävät koiria ja lapsia kuumaan autoon kuumalla ilmalla. Tämä aiheuttaa paljon kuolemia sekä lasten että koirien osalta vuosittain.

Yhdysvalloissa etenkin kuolemien määrä on valtava. Koiria jätetään autoon jatkuvasti ja vauvatkin ovat saaneet tästä huolimattomuudesta ja tyhmyydestä osansa. Yhdysvalloissa kuolee noin 35 lasta joka vuosi kuumassa autossa. Avuttomia vauvoja ja pieniä lapsia ei saisi koskaan jättää autoon yksin.

Bishop V Curry on 11-vuotias poika, joka keksi keksinnön, joka voi poistaa tämän ongelman. Bishopin naapurissa asuva vauva oli kuollut kuumaan autoon, ja tämä inspiroi nuorta miestä kehittelemään uskomattoman ratkaisun. Hän on kehittänyt prototyypin nimeltään The Oasis, joka mittaa auton lämpötilaa. Lämpötilan noustessa liian korkeaksi, se puhaltaa kylmää ilmaa vauvaa kohti ja hälyttää viranomaiset sekä vanhemmat paikalle.

- ILMOITUS -


Bishopin isä on tukenut poikaansa tässä uskomattomassa ideassa. Toivomme, että tämä lähtee massatuotantoon ja toivottavasti asennetaan autoihin pakollisena lisävarusteena.

Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun