Lähde:Youtube


Näillä vauvoilla on hillittömät tanssimuuvit!

Musiikki liikuttaa monia! Musiikista pitävät niin eläimet kuin ihmisetkin. On tehty jopa tutkimuksia siitä, että lehmät voivat paremmin, kun ne kuuntelevat klassista musiikkia. Ei siis ole ihme, jos vauvatkin liikkuvat jo ihan luonnostaan musiikin tahtiin! 

Tanssimisen on todettu jo moneen otteeseen olevan erittäin hyvä harrastus lapsille, sillä se auttaa kehittämään lapsen koordinaatiokykyä, toimimaan ryhmässä, olemaan luova ja se parantaa lasten itsetuntoa. Sekä saa heidät tietysti vielä liikkumaan, mikä on terveellistä!

Tällä uskomattoman ihanalla alla olevalla videolla näemme vauvoja, jotka tanssivat ihan luonnostaan kuullessaan lempikappaleensa. Monet vauvat vain lähinnä tanssivat jalat liimattuna lattiaan, mutta videolla näkyvä kolmas lapsi on todellakin saanut jostain melkoiset tanssimuuvin luihinsa. Tätä on ilo katsella ja se saa väkisinkin hymyn huulille!

- ILMOITUS -


Lapset nauttivat ihan selvästi tanssimisesta ja hekin hymyilevät innoissaan heiluttaessaan peppuaan musiikin tahdissa. Eihän tälle voi kuin hymyillä ja taputtaa!

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun