Lähde:Youtube


Näin delfiinit huijaavat kaloja – katso uskomaton osoitus delfiinien nokkeluudesta!

Delfiinit ovat mitä viisaimpia eläimiä. Pienen ymmärryksen niiden viisaudesta voi saada delfinaarioissa, kun näemme, kuinka ne tekevät temppuja ja saavat palkkioksi kalaa. Delfiinit ovat hyväsydämisiä olentoja, jotka ovat ihmisystävällisiä.

Delfiineillä on hienoja ominaisuuksia, jotka viehättävät ihmisiä ympäri maailmaa. Nämä suuret, kauniit meren eläimet ovat fiksumpia, kuin delfinaariot antavat ymmärtää. Tällä BBC:n videolla näemme, kuinka delfiinijoukko huijaa kaloja uskomattomalla tavalla.

Tällä alla olevalla videolla näemme delfiinilauman uivan matalassa vedessä. Yksi delfiineistä alkaa taputtaa pyrstöllään pohjaa, uiden ympyrässä. Näin delfiini luo ansan kaloille. Kalat eivät näe eteensä tällaisessa mutamyrskyssä, joten niillä on vain yksi tie ulos tästä mutaisesta ympyrästä: ylöspäin.

- ILMOITUS -


Kalat siis alkavat hyppiä pois vedestä, jolloin delfiinit ovat valmiina. Ne nappaavat suuhunsa ilmassa lenteleviä kaloja. Tämä on aivan kuin illallinen suoraan tarjottimella! Monet eläimet eivät ole näin viisaita touhuissaan. Tässä on uskomaton osoitus delfiinien viiaudesta.

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun