Lähde:Youtube

Näin eläinlääkärit kohtelevat lemmikkiäsi selkäsi takana!

Jokainen lemmikkien omistaja tietää, että silloin tällöin pitää viedä oma lemmikki eläinlääkärille. Jos olet onnekas, niin sinun ei tarvitse jättää lemmikkiäsi yöksi eläinlääkärin luo. Mutta silloin tällöin suuret operaatiot vaativat lemmikkiä jäämään yön yli hoitoon.

Monet ovat huolissaan lemmikeistään niiden ollessa hoidossa jossain muualla. Eläinlääkärillä ollessaan ne ovat onneksi hyvässä hoidossa. Alkavathan eläinlääkärit nimenomaan tähän ammattiin siksi, että he rakastavat eläimiä. Tämä alla oleva hupaisa video on todiste siitä, että monet eläinlääkärit rakastavat työtään ja potilaitaan enemmän kuin ihmislääkärit.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tällä videolla näemme eläinlääkärin tai eläinlääkärin apulaisen, joka on ilmeisesti juuri lopettanut tutkimuksensa ja hoitonsa pienen lemmikin kanssa. Hoitajalla on lemmikki sylissään ja hän tanssii eläimen kanssa musiikin tahdissa niin keskittyneesti, ettei edes huomaa salaa kuvaavaa kolleegaansa.

Jopa videoon kommentoineet eläinlääkärit ja heidän avustajansa myöntävät, että näin niitä kohdellaan! Lemmikkisi on siis takuulla hyvissä käsissä.

Katso hellyyttävä video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliKissa kuokki muotinäytöksessä – näytti oikean catwalkin malleille!
Seuraava artikkeliNäyttävätkö nämä sinunkin mielestäsi ruoalta? – Nälkähän tässä tulee!