Lähde:Youtube

Nainen käytti 25 000 dollaria näyttääkseen posliininukelta!

Hooked on Looks on televisio-ohjelma, jossa esitellään ihmisiä, joilla on erilaisia kauneusihanteita. Monet näistä ohjelmassa esiintyvistä henkilöistä käyttävät tuhansia dollareita kauneusleikkauksiin. Tällä kertaa tapaamme naisen, joka haluaa näyttää posiilinukelta.

Jade Smith on Sussexista kotoisin oleva 21-vuotias nuori nainen, jonka tavoitteena on näyttää posliininukelta. Hän ei ole vielä toistaiseksi teettänyt kauneusleikkauksia itselleen, mutta sekin on kuulemma tulevaisuuden tavoitteena. Hän on käyttänyt nyt noin 25 000 dollaria asuihin ja asusteisiinsa.

Jade kertoo, että hänellä menee noin 4-6 tuntia päivässä valmiiksi laittautumiseen. Hän laittaa päähänsä peruukin, meikkaa itsensä sekä valitsee uskomattoman vaatteensa. Tämä lookki on tosiaankin posliininuken lookki. Hän sai idean japanilaisista harajuku-tyttöjen lookeista, ja onnistuikin replikoimaan tyyliä melkoisen upealla tavalla.

- ILMOITUS -


Kaupungilla kävellessään hän on usein valokuvauksen kohde, ja suostuu mielellään kuviin ihmisten kanssa. Hän saa osakseen sekä myönteisiä, että kielteisiä kommentteja ulkonäöstään, mutta se ei tätä tyttöä lannista. Kenellä muulla on kaapissa 8000 dollarin arvosta kenkiä?

Katso mieletön video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun