Lähde:Youtube


Nainen keksi tavan estää raiskaus – upea keksintö!

Yhdysvalloissa kahden minuutin välein nainen raiskataan. Intiassa ongelma on samanlainen, mutta siellä vain 6% raiskauksista ilmoitetaan poliisille. Eräs nainen keksi uskomattoman hienon tavan estää raiskaus, mikä saattaisi auttaa naisia tuntemaan olonsa turvallisemmaksi.

Tämä videolla näkemämme nainen opiskelee autoinsinööriksi. Hänellä oli kuitenkin ongelma: koulussa naisten piti olla asuntolassaan jo kuuden aikaan illalla turvallisuussyistä. Hän halusi keksiä tavan antaa naisille enemmän vapautta. Hän sanoo, että sen sijaan, että naisia kiellettäisiin liikkumasta ulkona, heille pitäisi antaa enemmän turvallisuutta.

Inrepid, pieni tarralla vaatteisiin kiinnitettävä laite toimii kahdella tavalla: vapaasta tahdosta ja automaattisesti. Nainen voi painaa nappia, jolloin viranomaiset hälytetään paikalle. Toinen vaihtoehto on se, että vaatteita poistettaessa laite alkaa piipata, lähettää viestin lähistöllä oleviin puhelimiin ja soittaa puhelun, joka nauhoittaa kaikki äänet. Tämä voi olla ratkaisu! Videolta näet enemmän yksityiskohtia.

- ILMOITUS -


Näinkin pieni laite voi poistaa suuren ongelman, tai ainakin vähentää sitä. Katso video hienosta keksinnöstä alta!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun