Lähde:Youtube


Nainen maalaa lattiansa joka päivä sen sijaan, että siivoaisi – katso video!

Siivoaminen on tärkeää, jotta koti pysyy puhtaana ja kauniina. Monet siivoavat kerran päivässä tai muutaman kerran viikossa. Joskus OCD:tä sairastavat kuitenkin siivoavat useamman kerran päivässä, tai jopa menevät niin pitkälle, kuin tämä 34-vuotias Charlie. 

Monet siivoavat lattiansa kerran tai kaksi viikossa imuroimalla ja luuttuamalla lattian. Tämä nainen ei kuitenkaan halua siivota lattiaa, eikä hankkia mattoa, sillä maton puhdistaminen olisi hyvin kallista ja aikaa vievää. Sen sijaan hän maalaa lattiansa joka päivä kerran tai kaksi.

Charlien ystävä Nicole sanoo, että tämä on mennyt jo liian pitkälle. Charlie inhoaa sotkua ja pöyhyttää tyynynsä joka päivä, imuroi jopa ystäviensä kodeissa ja maalaa nyt oman lattiansa kahdesti päivässä. Emme voi olla ihmettelemättä, että miten voi asua talossa, jossa lattia on koko ajan märkä maalista. Haju mahtaa olla melkoinen. Hän asuu talossa yhdessä 3-vuotiaan lapsensa kanssa, mutta talossa ei ole mitään merkkejä lapsen asumisesta siellä. Ei leluja lattialla eikä mitään sotkua!

- ILMOITUS -


Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun