Lähde:Youtube


Nainen makaa sohvalla koiran halutessa huomiota – katso, miten se vaatii sitä!

Koirat ovat ihania ja piristäviä eläimiä, mutta nekin haluavat silloin tällöin huomiota. Tai no, joka päivä, ainakin jonkin verran. Koirat ovat myös hyvin kekseliäitä pyytäessään ja vaatiessaan huomiota omistajiltaan. Tällä videolla näemme melkoisen hauskan tapahtuman siitä, mitä tapahtuu, kun koiraan ei kiinnitetä huomiota.

Tällä hupaisalla videolla näemme naisen, joka makaa sohvalla ja katsoo puhelintaan. Koira kuitenkin haluaa huomiota. Se laittaa tassunsa puhelimen päälle ja pakottaa naisen kiinnittämään itseensä huomiota.

Nainen rapsuttaa koiraa hieman antaakseen sille huomiota. Koiralle tämä ei kuitenkaan riitä, vaan naisen ottaessa puhelimensa esiin, koira toistaa oman toimenpiteensä. Se tekee sen vielä muutamaan otteeseen, yrittäen saada rapsutuksia kiireiseltä omistajaltaan. Omistaja rapsuttaa silloin tällöin koiraa, mutta koira haluaa 100% omistajansa huomiosta.

- ILMOITUS -


Tämä video on mitä sydäntälämmittävin ja hauskin osoitus siitä, kuinka paljon meidän koiramme rakastavat meitä! Rapsuttakaa siis koirianne, ne haluavat huomiota joka päivä!

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun