Lähde:Youtube


Nainen on koukussa kauneusleikkauksiin – mistä näitä sikiää?

Ulkonäkökeskeisyys on valitettava sosiaalisen median aiheuttama trendi, joka luo liikaa paineita. Tällä naisella ulkonäkökeskeisyys on mennyt hieman pidemmälle.

Star Delguidice, 28, asuu Birminghamissa Isossa-Britanniassa. Star on vuosia käynyt erilaisissa kauneuslaikkeuksissa, ja käyttänyt niihin jopa 130,000 puntaa.

Videolla Star kertoo, missä kaikissa leikkauksissa hän on käynyt, ja missä kaikkialla maailmalla. Hänellä ei sanojensa mukaan ole paljoa ystäviä, myös hänen perheensä on katkaissut häneen välit sen jälkeen, kun hän alkoi työskennellä seksiteollisuuden parissa. Hänellä on kuitenkin pieni koira, jota hän kuvaa hänelle rakkaimmakseen.

- ILMOITUS -


Videolla nähdään kun Star menee nenäleikkaukseen Turkin Istanbuliin. Siinä näkee, miten prosessi kauneusleikkauksissa oikeasti etenee siihen pisteeseen, kun päästään leikkaussaliin.

Lopuksi Star kertoo olevansa riippuvainen kauneusleikkauksista. Hän on nuorempana ollut koukussa huumeisiin ja alkoholiin, mutta on päässyt siitä yli, ja nyt on koukussa ulkonäkönsä kohentamiseen. Hän kertoo, että saa leikkauksen jälkeen hyvän tunteen, koska kokee olevansa taas hieman kauniimpi, vaikka leikkaukset maksaakin todella paljon, ja parantuminen vie aikaa.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun