Lähde:Youtube

Nainen on paras ystävä mustekalan kanssa – ihana ystävyyssuhde!

Olemme kuulleet muutamasta tapauksesta, jolloin villieläimistä tulee ystäviä ihmisten kanssa. Olemme jopa kuulleet valaasta, joka pelasti erään naisen hain hyökkäykseltä. Tällä kertaa tapaamme kuitenkin mitä suloisimman tapauksen, nimittäin eräs mustekala on kaverustunut ihmisen kanssa.

Voisi helposti luulla, että kalat tai mustekalat eivät sen enempää ajattele ystävystymistä ihmisten kanssa. Tällä kertaa tapaamme kuitenkin naisen, joka tapasi mustekalan, jonka hän nimesi Egbertiksi.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Egbertistä tuli naisen ystävä. Se luottaa naiseen ihan täysin. Nainen palasi takaisin ensimmäisen kerran tapaamisen jälkeen, mutta hän ei löytänyt enää Egbertiä. Nainen kuitenkin palasi takaisin vielä parina päivänä etsiäkseen Egbertin käsiinsä, ja löysikin sen piileksimästä. Näiden kahden välille kehittyi todella suloinen ystävyyssuhde, emmekä voi olla hymyilemättä tälle parille.

Egbert jopa pyysi naista auttamaan sitä etsimään simpukoita, ja nainen auttoikin Egbertiä ensin jopa tietämättään. Nainen ruokkii suloista mustekalaa ja tämä lonkeroinen luottaa naisen 100%.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliOmistaja asetti laservalon koiran päähän – koiran leikki oli uskomattoman innokasta!
Seuraava artikkeliKun lemmikit herättävät omistajat – hulvatonta vai ilkeää?