Lähde:Youtube

Nainen on riippuvainen kissan karvojen syömisestä – nyt on kummallista menoa!

Ihmisillä ympäri maailmaa on todella kummallisia riippuvaisuuksia. Monet ovat riippuvaisia roskaruoasta, limpparista, karkeista ja muista ruoista. Mutta hyvin harvat laittavat suuhunsa jotain muutakin kuin ruokaa. Tällä kertaa tapaamme Lisan, joka on riippuvainen kissankarvoista.

43-vuotias Lisa asuu Detroitissa, Michiganissa. Tämä nainen on omistanut kissoja jo vuosikausia ja 15 vuotta sitten hän alkoi syödä kissankarvoja tunteakseen läheisyyttä kissoihinsa. Lisan uusi kissanpentu kuitenkin sai aikaan kummallisen riippuvuuden.

Nykyään Lisa nimittäin syö kissankarvoja joka tunti. Hän löytää karvoja asunnostaan ja harjaamalla kissaansa. Lisa on syönyt jo monta kymmentä kiloa karvoja viimeisten vuosien aikana. Kummallisinta tässä riippuvuudessa on se, että hän myös nuolee kissojaan saadakseen karvoja suuhunsa. Lisa sanoo karvojen maistuvan kuin hattaralta ja hän pitää etenkin tämän uuden kissansa karvan koostumuksesta.

- ILMOITUS -


Lisa sanoo kuitenkin vetävän rajan kissan takapuolen nuolemiseen – sitä hän ei tee. Alla olevalla videolla näemme vähintäänkin kummallista toimintaa.

Katso kummallinen video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun