Lähde:Youtube

Nainen pelasti jäätyneen linnun hiustenkuivaimellaan – upea näky!

JAA

Hyväsydämisiä ihmisiä on onneksi maailmassa paljon. Monet ihmiset auttavat mielellään pulassa olevia eläimiä, aivan kuten tällä videolla nähtävä nainen. Ihmise usein pelastavat pulassa olevia kissoja ja koiria, mutta tällä kertaa avun kohteena oli lintu.

Talvi voi olla hyvin raaka myös linnuille. Yleensä lintujen höyhenissä oleva öljy ja rasva pitävät ne immuuneina talven kylmyydelle ja vesisateelle. Tällä kertaa linnulle oli kuitenkin käynyt kurjasti.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Eräs nainen päästi terrierinsä Lilyn takapihalle leikkimään lumeen. Yhtäkkiä Lily näki jotain outoa maassa. Nainen tuli lähemmäs ja huomasi sen olevan pieni, jäätynyt lintu. Lintu oli kauttaaltaan kirjaimellisesti jäässä, joten nainen päätti auttaa pientä lintua. Hän kuljetti sen pienessä korissa talonsa edustalle ja haki hiustenkuivaimen. Hän kuivasi lintua, kunnes se oli kokonaan sulanutu ja kuiva. Lintu nousi vähitellen seisomaan ja levitti siipensä.

Pian se lähti horjuen lentoon ja lensi kotiinsa. Toivomme, että linnulla on nyt kaikki hyvin! Katso sydäntälämmittävä video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliAustralialainen mies haastoi pomonsa oikeuteen piereskelystä – menetti 1,8 miljooonaa.
Seuraava artikkeliUutisankkurit nauravat hulvattomalle lantiontyöntötreenille – katso hulvaton video!