Lähde:Youtube


Nainen pukeutuu kuin mummo ja lähtee salille – miesten ilmeet ovat näkemisen arvoisia!

Salilla käyminen on sopivaa ihan kenelle tahansa iästä riippumatta. Salitreenissä nähdään kaikenlaisia ihmisiä aina lapsista mummoihin ja vaareihin. Tällä kertaa Meg Squats kuitenkin pukeutuu salille kuin mummo ja alkaa nostella painoja. Emme voi olla nauramatta miesten ilmeille!

Meg Squats on varsinainen lihaskimppu naiseksi, eikä hänellä ole mitään ongelmia alkaa nostella painoja. Hänelle laitetaan kuitenkin vanhan mummon meikki ja vaatteet, ja hän lähtee salille. Meg lämmittelee ensin, jonka jälkeen hän laittaa tankoon 40 kiloa painoa ja pyytää miestä spotiksi. Miehen ilme on hauska, ja hän selvästi luulee, että mummo ei kykene tällaista painoa nostamaan.

Kun Meg kuitenkin kyykkää sujuvasti kolme kertaa, emme voi olla nauramatta miehen ilmeelle. Tämän jälkeen Meg pyytää miehiä spotiksi muutamassakin tehtävässä. Miesten epäuskoiset ilmeet ovat todellakin näkemisen arvoisia, emmekä voi olla nauramatta niille!

- ILMOITUS -


Faktahan on se, ettei ketään pitäisi tuomita ulkokuoren perusteella. Vanhat mummot saattavat nostella painoja ringissä ihan kenen tahansa ympärillä, jos niikseen sattuu!

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun