Lähde:Youtube

Nainen sai takaperäisen muodonmuutoksen – meikit pois ja vaatteet vaihtoon!

Monta kertaa olemme nähneet kuvia ja videoita, joissa ihmiset saavat todellisen muodonmuutoksen. Heidän hiuksensa laitetaan ja leikataan sekä mahdollisesti jopa värjätään, heille annetaan uudet hienot vaatteet ja kasvotkin saavat kauniin meikin. Tällä kertaa näemme jotain takaperoista.

Liberty on joutunut Snog, Marry, Avoid? -ohjelmaan, jossa ihmisille annetaan takaperoinen muodonmuutos. Toisin sanoen, heidän suuri meikkimääränsä vähennetään minimiin, heille annetaan konservatiivisemmat vaatteet ja hiuksista tehdään kauniit.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Liberty pitää huomiosta ja siitä, mitä enemmän häntä vihataan. Hän rakastaa sitä, että hänen kasvoillaan on paljon meikkiä. Tässä ohjelmassa hän sai kuitenkin mitä uskomattomimman muodonmuutoksen! Nyt ihmiset eivät halua enää välttää häntä, vaan monet haluaisivat jopa naimisiin tai ainakin halia ja helliä.

Nainen on kaiken pakkelin alla todella kaunis, ja juontajakin sanoo niin. Toivommekin, että Liberty ei enää käänny suuren meikkimäärän puoleen, vaan että hän pitää kiinni tästä luonnollisesta lookista.

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliAasia on kummallisuuksien maanosa – et ehkä tule koskaan ymmärtämään kaikkea
Seuraava artikkeliJos sinulla on huono päivä, katso tämä video! Pupuvauvojen ylisöpöyttä!