Lähde:Youtube


Nainen sheivaa jalkojaan Floridan hotellin uima-altassa – voi ällö!

Yhdysvalloissa sitä sattuu ja taphtuu jatkuvasti. Emme enää ole edes yllättyneitä tällaisista kummallisista tapahtumista. Tämä kummallinen tapahtuma sa meidät kuitenkin yökkimään ja miettimään, että miten joku voi olla näin ajattelematon ja röyhkeä.

Kaikkien käsitys hygieniasta ei ole ihan sama. Kuitenkin voisi helposti kuvitella, että Yhdysvalloissa, joka on kuitenkin länsimaa, hygieniataso olisi hieman tätä parempi. Kaikkia ei kuitenkaan ole taidettu opettaa oikein.

Tällä ällöttävällä alla olevalla videolla näemme naisen, joka istuu uima-altaan reunalla eräässä Floridan hotellissa. Nainen kuitenkin tekee jotain kummallista, nimittäin hän sheivaa häikäilemättömästi jalkojaan uima-altaassa. Tämä on kuvottavaa jo monella tasolla, ja videon kuvannut nainen sanookin toivovansa, ettei hän sheivaa yksityisalueitaan seuraavaksi.

- ILMOITUS -


Voisitko kuvitella uivasi uima-altaan vedessä, jonne on sheivattu toisen ihmisen jalkakarvoja? Olisihan se mukava saada suuhun tai naamalle muutama kuvottava karva. Täytyypä pitää silmät auki hotellin altailla uidessa tästä lähtien!

Katso video hauska alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun