Lähde:Youtube

Nainen sheivasi jalkansa skootterilla istuessaan – sillä lailla!

Kauneudenhoito on meille jokaiselle tärkeää. Jokainen varmasti hoitaa oman hygieniansa tosin kotona suihkussa tai saunassa – ainakin yleensä. Kaikilla homma ei kuitenkaan mene ihan niin kuin sen pitäisi. Tällä videolla näemme nimittäin jotain todella kummallista ja ällöttävää.

Helmikuun alussa Miamissa eräs autolla matkustava henkilö kohtasi kummallisen tilanteen. Hän oli pysähtynyt autollaan liikennevaloihin, kun hänen edessään olevan skootterin takaosassa istuva nainen nappasi esiin höylän ja alkoi sheivata kinttujaan.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tällä alla olevalla videolla näemmekin, kuinka nainen sheivaa jalkansa ja koputtelee ylimääräiset karvat pois skootterin kylkeen. Kuvaajan mukaan naisella oli vielä toisessa kädessään energiajuoma. Eikä tietenkään edes kypärää päässä. Melkoinen meininki siis Miamin helteellä helmikuussa!

Video ei kerro, kuinka tämä stuntti päättyi, nimittäin se päättyy ennen kuin valot vaihtuvat ja kaksikko lähtee matkaan skootterilla. Toivottavasti kuitenkin jalat ovat nyt sileät ja kaikilla on hyvä olla! Olikohan skootterin kuski perillä siitä, mitä takapenkillä tapahtui?

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun