Lähde:Youtube


Nainen siivoaa talonsa joka päivä käyttäen 2 pulloa valkaisuainetta – siivoaa jopa ruokansa!

Jokainen pitää siitä, että oma koti on siisti ja puhdas. Toiset siivoavat pari kertaa viikossa, toiset kerran viikossa. Mutta kuinka moni meistä puhdistaa asuntonsa joka päivä? Tällä kertaa tapaamme naisen, jolla ei ole koskaan diagnosoitu OCD:tä, mutta joka kuitenkin käyttäytyy melko obsessiivisesti siivoamisen suhteen.

Tämä nainen nimittäin siivoaa talonsa ihan joka päivä. Hän tekee töitä noin 13 tuntia päivässä, jonka jälkeen hän tulee kotiin ja aloittaa siivoamisen. Hän käyttää siivotessaan 2 pulloa valkaisuainetta, eikä jätä kaappien listojakaan pyyhkimättä. Kaiken lisäksi hän pesee oman jääkaappinsa joka päivä myöskin. Ja usko tai älä, mutta hän jopa pyyhkii jääkaapissa olevat ruoatkin ennen niiden laittamista takaisin.

Eikä siinä vielä kaikki! Tällä naisella on kaveri, joka työskentelee baarissa – ja tämä mies ei saa tulla sisälle ennen kuin nainen on ruiskuttanut hänet kauttaaltaan antibakteerisella suihkeella. Nainen ei myöskään anna vieraidensa käydä kakkosella hänen vessassaan, vaan hän ajaa heidät lähimmälle yleiselle vessalle.

- ILMOITUS -


Katso melkoinen video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun