Lähde:Youtube


Nainen söi oman patjansa – nyt on harvinainen ruokavalio!

Jokaisella meillä on varmasti erilaisia omia lempiruokia, joko terveellisiä tai epäterveellisiä, joita syömme hyvän maun takia. Tämänkin voivat jotkut vetää täysin uudelle tasolle.

Yhdysvalloissa asuvalla Jenniferillä on hieman erikoinen lempiruoka, jota hän syö aika paljon päivässäkin. Nimittäin patjan sisällä oleva vaahtomuovi.

Videolla Jennifer kertoo, että syö jopa 0.9 neliömetriä patja-ainesta päivässä ja varastaa palasia hänen äitinsä patjasta kun tämä on suihkussa, jotta voi syödä sitä. Hän kertoo, että veisi muuten palasia omasta patjastaan, mutta on jo syönyt oman patjansa kokonaan.

- ILMOITUS -


Jennifer tietää itse, ettei patja-aineksen syöminen voi olla terveellistä ja menee keskustelemaan asiasta lääkärin kanssa, joka herättelee Jenniferiä lopettamaan tämän haitallisen riippuvuutensa.

Jennifer kertoo, että on syönyt patja-ainesta jopa viimeiset 20-vuotta, eikä ole kertonut asiasta muille kuin aviomiehelleen, joka on kovin huolissaan vaimostaan. Patja-aineksen syömisellä on lukuisia haittavaikutuksia esimerkiksi maksaan ja suolistoon. Se voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa jopa kuoleman, vaikka Jennifer ei pelkääkään patja-ainekseen tukehtumista, sekin on todella mahdollinen.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun