Lähde:Youtube

Nainen varastaa perheeltään tavaroita – antaa lahjaksi jouluna!

Joulun aikaan lahjojen antaminen ja vastaanottaminen on tietysti hauskaa. Jouluna lahjojen antamisella on suuri merkitys ja se tuo monille hyvän olon tunteen. Tällä kertaa tapaamme kuitenkin Extreme Cheapskates -ohjelmasta tutun Saran, joka on maailman pihein lahjojen antaja.

Tutkimusten mukaan USA:ssa ihmiset käyttävät keskimäärin noin 800 dollaria lahjojen antamiseen joulun aikana. Sara on kuitenkin erittäin pihi, ja se mitä hän tekee, on lähestulkoon anteeksiantamatonta. Sara nimittäin varastaa perheeltään ja ystäviltään heidän omia tavaroitaan ja antaa ne heille takaisin jouluna.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka innoissaan perheen lapset ovat jouluaamuna avatessaan lahjojaan. Heidän avatessaan Saran antamat ”lahjat”, heidän ilmeensä kuitenkin muuttuu ja he ovat hyvin pettyneitä siihen, että Sara oli ottanut heidän tavaroitaan.

Sara käytti lahjapaperiin vain $20 ja sanoo, että lahjojen antamiseen ei tarvitse käyttää paljon rahaa. Mikä on halvin lahja, jonka sinä olet antanut kaverille?

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun